FINEO

geschikt voor renovatie- en restauratieprojecten

Contact

FINEO Vacuümglas

Fineo is dun, vacuüm isolatieglas en daarmee geschikt voor renovatie- en restauratieprojecten. Door de hoge isolatiewaarde en dunne opbouw is dit glas prima in monumentale ramen te plaatsen, zonder of met minimale aanpassing van kaders. Met deze isolerende beglazing houden we ons vastgoed actueel, bruikbaar en betaalbaar voor de toekomst.

contact

Meer weten?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van Fineo-glas in uw woning of bedrijfspand?

Neem dan contact met ons op telefoonnummer 0570 - 63 17 17 of via email [email protected]

Alles op een rijtje

FINEO-glas is veel méér dan glastechnologie. Het is puur wooncomfort. Want deze baanbrekende vacuüm isolerende beglazing zet niet alleen verbluffende energieprestaties neer. Het combineert ook uitzonderlijk hoge thermische isolatie met een indrukwekkende geluidsdemping én een ongeziene duurzaamheid. Hierdoor overtreft FINEO-glas makkelijk de prestaties en de levensduur van gewoon isolatieglas. Het dunne vacuüm isolatieglas zorgt bovendien voor een elegante, slanke look. Hierdoor worden zonlicht en zonne-energie maximaal benut. FINEO-glas isoleert net zo goed als drievoudig glas, maar is lichter en dunner. Dus de plaatsing is veel minder arbeidsintensief dan het vervangen van de volledige raamkozijnen. Dit maakt van FINEO-glas vaak de voordeligste oplossing bij renovatie- en restauratie- projecten. FINEO-glas is bovendien een duurzame investering, want dit vacuüm isolatieglas is 100% recyclebaar. En het vacuüm isolatieglas heeft ook een zeer lange levensduur zónder prestatieverlies. Dus de bouwschil behoudt haar optimale comfort gedurende tientallen jaren. Kortom, FINEO-glas is vacuüm isolerende beglazing waar je eindeloos veel van terugkrijgt. Jaar in, jaar uit.

  • hoge isolatiewaarde van 0,7 W/m2K. De isolatiewaarde van dit glastype staat gelijk aan dat van HR+++ glas.

  • door de dunne opbouw is dit glas perfect in monumentale ramen te plaatsen: FINEO vacuümglas heeft slechts een glasdikte van 7 mm!

  • zorgt voor een sterk verminderde condensvorming aan de binnenzijde van het glas. Zo wordt de levensduur van de raamkozijnen aanzienlijk verlengd.

  • het dunne FINEO-glas verlaagt de stookkosten én zorgt voor optimaal comfort: het glas heeft een hele goede geluidsdemping en laat helder daglicht door.

  • FINEO-glas is een duurzame oplossing voor renovatie- en restauratieprojecten want de beglazing is 100% recyclebaar.

Download hier de brochure
Download
Onze keurmerken